03/18/16 11:48
(http://www.klassa.bg/)

Ще си купят ли украинците български имоти

 Донякъде отговор на този въпрос ще даде изложението „Международна недвижимиост”, което ще се проведе от 31 март до 2 април в Киев. Но още отсега се знае, че политическата ситуация в Украйна формира европейски очаквания у украинците и повишава интереса сред тях на имоти на Стария континент.

С 86% се е увеличило търсенето на имоти зад граница сред местното население през 2015 г. в сравнение с 2014-а. През изминалата година общо е имало 2.5 млн. преглеждания на апартаменти и къщи зад граница. Предпоставките за това са вълните на политическа и икономическа криза, желанието да се придобие имот в чужбина с цел запазване на личното богатство и сигурност, обезценяването на украинската валута, недоверието към банковата система и в частност отливът на средства от украинските банки и влагането им в имоти в чужбина.

Това, което предлага изложението на украинците, е къде могат да инвестират, къде и какви ваканционни имоти се предлагат, на каква цена и с какви удобства разполагат. Запознава ги с визовите ограничения, предлага юридическа консултация по време на продажбата на имота, съвети, опознавателни турове и разбира се не на последно място доходността на различните видове имоти в съответните държави.

Имоти от 15 държави ще бъдат представени на изложението, сред които е България, Албания, Великобритания, Германия, Грузия, Испания, Италия, Кипър, Полша, Турция, Франция, Черна гора. За желаещите да имат имот на по-екзотично място, могат да се запознаят с това какви имоти и на какви цени се предлагат в Панама и Тайланд.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване