03/19/16 11:42
(http://radiomilena.com/)

61 души загинаха при катастрофа със самолет в Русия

samoletПътнически самолет Боинг-738 се разби при кацането си на летището в руския град Ростов на Дон, предаде ТАСС. Южният регионален център към Министерство на извънредните ситуации потвърди информация за катастрофата на пътническия самолет, летящ към Русия от Дубай. „При кацането си на летището, самолетът Боинг-738 се разби. На борда му е имало 55 души. всички те са загинали”, каза представител на центъра.

На борда на Боинг-738 е имало 61 души, включително екипажа, предаде Кросс, като се позова на службите за извънредни ситуации. „Според актуалната информация, на борда е имало 55 пътници и шестима членове на екипажа”, каза източник в службите. Всички те са загинали. Сред основните версии за катастрофата са лоши метеорологични условия и грешка на екипажа.

Във връзка с извънредната ситуация в Ростов на Дон, летището в града към настоящия момент е закрито. Всички полети, пристигащи или излитащи в Ростов на Дон на 19 и 20 март, са отменени, се казва в разпространеното от компания Аерофлот съобщение.

До този момент няма данни за пострадали български граждани при атентата в Истанбул, според Министерство на външните работи (МВнР). Поддържа се връзка с официалните власти в Турция.

Публикувана на 03/19/16 11:42 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/hPtI7mmKtik/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване