03/19/16 07:29
(http://www.klassa.bg/)

Полицай застреля полицайка в Анкара

 Мъж застреля полицайка и цивилен в столицата на Турция Анкара. Престрелката стана в района Дикмен, където се намират полицейски управления и военни обекти. Мъжът, който също е полицай е застрелял своя колежка от отдела за борба с контрабандата и организираната престъпност и намиралия се до нея мъж. И двамата са починали от раните си. Стрелецът се е предал на властите.

Същевременно в района Мамак също в петък сутринта бивш затворник, излязъл неотдавна от затвора, е стрелял срещу двама души. Единият от тях е починал на място, а ранената жена е откарана в болница в тежко състояние. Нападателят се е самоубил.

В югоизточната част на Турция пък при нападение на кюрдски бунтовници е загинал един полицай, а други трима са ранени. Инцидентът е станал в провинция Мардин, окръг Нусайбин, където е в сила комендантски час. Била е взривена бронирана кола, участваща в антитирористична операция на полицията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване