03/20/16 18:23
(http://pik.bg)

Ангел Найденов със сензационно признание пред ПИК: БСП е безпомощна, страда от кадрови дефицит

Ангел Найденов със сензационно признание пред ПИК: БСП е безпомощна, страда от кадрови дефицит

"БСП няма отговор към какво се стреми, накъде ще върви и как ще се реформира, за да излезе от кризата. Тя страда от кадрофи дефицит и идейна безпътица", каза сензационно пред ПИК соцдепутатът Ангел Найденов.

Организационна немощ тресяла много организации в страната. Някои първични партийни организации били пълни с роднини и приятели, които вземали решенията. Не било трудно да се установи кои са тези структури и ръководството час по-скоро трябвало да реагира, ако иска да има успех. Защото се оказва, че на избори в местата, където са тези организации, за БСП гласували само членовете на ръководството от роднини и приятели. 

Ангел Найденов нямал намерение да се кандидатира за лидер на партията на предстоящия конкрес. 

Пред ПИК преди дни заместник-председателят на БСП Янаки Стоилов каза, когато партията беше по-силна, имаше по-малко кандидати за председателския пост, сега те са повече. БСП обаче си поставяла много по-голяма задача - да преизгради държавата (виж в "Още по темата). Според депутата Жельо Бойчев, в интервю за медията ни, напливът показва, че в БСП има енергия. 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване