03/20/16 13:03
(http://pik.bg)

Бареков призова: Извадете програмите преди изборите и вижте КОЙ и КАКВО е обещавал да изпълни

Бареков призова: Извадете програмите преди изборите и вижте КОЙ и КАКВО е обещавал да изпълни

Извадете програмите преди изборите и вижте кой и какво е обещавал да изпълни и дали е получил възможност. За това призова евродепутатът и лидер на ПП "България без цензура" Николай Бареков.

В личната си страница във Фейсбук той направи анализ на изминалия близо половин мандат на управляващата четворна коалиция. Равносметката е шуробаджанащина, рушветчийство, липса на реформи, колосални заеми, подигравка със съдбата на народа и подмяна вота на избирателите. Лидерът на ББЦ припомня и предизборната програма на партията му като подчертава, че е била пълна с конкретни мерки. По думите на Бареков е била необходима само една година, за да постигне целите, но възможността му е била отнета.

Ето как евродепутатът обрисува политическата реалия днес у нас:

(*публикуваме без редакторска намеса)

Близо половината мандат от настоящето управление мина в теглене на огромни заеми и нелепи скандали с главни "героини" Реформаторите. Въпреки че бях брутално атакуван от статуквото и моята партия превърната от мишена в чучело, оставам оптимист, че голямата промяна е по- неизбежна от всякога.
Безплатните лекарства за деца и възрастни, казармата за циганите и малограмотните, зъбните протези за хората в социално бедствие, таблетите за учениците бяха прости мерки, които щяха да струват минимални проценти от колосалния 16 милиарден външен дълг. Трябваше ми една година усърдна работа, за да ги постигнем, но не ми я дадоха.
Но това беше моята програма - пълна с конкретни мерки, а господин Борисов просто обеща стабилност и я...постигна за собствената си партия ГЕРБ. Излагацията на неговите партньори и на моите предишни депутати изцяло работи за него и е част от добре калкулиран сценарий.

Дребните евтини политици като Радан, Кунева, Ненчев и трохарите от БДЦ отвращават народа и го резигнират към политиката.
Радан назначил кума си да краде по 2000 лева на месец под формата на "консултант" от държавно дружество-хранилка! Ами те костовистите и реформаторите толкова си могат. Костов приватизираше с мащаба на милиарди, неговите гладни и некадърни наследници се продават като измекяри за една тлъста заплата - шуробаджанащина и рушветчийство, което показват интелектуално и морално ниво. Тиня.

Подмяната в парламента създаде ГМО- та като ДПС-2 и ДПС -3 на моите бивши хрантутници от ББЦ, които се продадоха на Ковачки и Сараите на властта за правото да ги назначат за слуги около трапезата. Това е положението. Тежко и горко и на ГЕРБ и на Борисов и на народа с подобни хрантутници на врата. Халал да им е.
За да тръгнем отнякъде на чисто, извадете програмите преди изборите и вижте КОЙ и

КАКВО е обещавал да изпълни и дали е получил възможност.
Съдебната реформа не струваше пари, защото РБ и Костов просто щяха да сменят един прокурор с техен човек, ако ГЕРБ и ДПС и сателитите им от АБВ и ПФ им бяха позволили, разбира се. И да беше станало с нищо нямаше да промени живота ни към по-добър. Понеже не им дадоха, сега тропат с краченца.

Радан Кънев обеща ли да назначи кума си и съдружника си на яслата на държавата? Ненчев обеща ли да си сложи на високи постове приятелките в Министерството на отбраната? Москов обеща ли да бие на децата незаконни турски ваксини и да ни взима пръстови отпечатъци като в тъмна Индия? Лукарски каза ли предварително, че атаката на реформаторите срещу Борисов била само "предизборен трик"?

Отговорите оставям на хората. Мен ме съдете само по наивното ми желание политиците да свършат нещо конкретно за народа : лекарства, таблети, работа и доходи и други подобни "глупости"....

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване