03/20/16 09:44
(http://pik.bg)

Радан Кънев избухна: Как ще разтрогнем споразумението с ГЕРБ?

Радан Кънев избухна: Как ще разтрогнем споразумението с ГЕРБ?

Радан Кънев сътвори поредната си каша в предаването „Тази неделя” по bTV.

С опитите си да обясни позицията на партията си в Реформаторския блок и в управлението Кънев скри топката на водещата Жени Марчева, която в един момент дори повиши тон. В началото Кънев тръгна с обяснението, че декларацията на ГЕРБ исканията към ДСБ да се оттеглят от властовите позиции идвали, защото ГЕРБ били ядосани. „Ядосват се, защото имат опозиция, която е независима”, заяви той.

След като се изясни, че ДСБ е опозиция, водещата се опита да изясни положението на здравния министър Петър Москов. Тя припомни, че преди около месец Кънев е казал, че „Борисов е гърбът на Москов” и попита продължава да смята така. Депутатът отговори положително. „Съвсем се обърках. Не трябва ли гърбовете на Москов да са Кънев, Кунева, Лукарски”, протестира Марчева. „Тежко на някого, ако Кунева и Лукарски са му на гърба”, коментира адвокатът.

Въпреки това той заяви, че всички министри на блока са представители именно на Реформаторски блок. „Преди време вие казахте, че РБ е изчерпан политически проект. Какво правите в един изчерпан политически проект?”, продължи да настоява водещата.

„Ние нямаме крак в управлението. Ние имаме два крака в опозиция”, опита да обясни депутатът. На логичния въпрос не следва ли да се разтрогне коалиционното споразумение, той избухна гневно: „Как ще разтрогнем споразумението с ГЕРБ? Защо ме занимавате с дребнотемие. Как може разговорът да се води на толкова ниско ниво в обществото”.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване