03/21/16 06:46
(http://www.klassa.bg/)

Агент 008 Стоичков изпълни мисия с Меси

 Аген 008 Христо Стоичков изпълни “Мисията невъзможна”, която му бе поставена от телевизионния гигант “Унивижън”, за който работи Камата.

Стоичков публикува снимка с Лео Меси, след като българската легенда на “Барселона” е подарил книгата си на аржентинската легенда на “Барселона”. А в замяна Ицо е получил футболни обувки от омагьосващия топката Лео.

“Мисията е изпълнена”, написа Стоичков под снимката. Агент 008, както наричат Камата от телевизията, която поставя на българската звезда различни мисии, завърши серията си от 8 интервюта с най-именитите играчи, които ще участват на юбилейната Копа Америка Сентенарио. “Каталунците” Меси, Суарес, Неймар, Дани Алвеш, Масчерано и Клаудио Браво плюс Диего Годин и Хосе Мария Хименес от “Атлетико” (Мадрид) застанаха пред микрофона на Стоичков. Черешката бе гениалният Меси. Логично интервюто с феноменалния аржентинец, взето от българската звезда на “Барселона”, ще е сред най-големите хитове в програмата на “Унивижън”.

След като Стоичков пусна снимката си с Меси в социалните мрежи, пак се заговори, че и Лео ще дойде на юбилейния мач на Камата на 20 май в София. На 22 май обаче “Барса” има финал за Купата на краля със “Севиля”, а на 28-и евентуално ще играе и нов финал в Шампионската лига.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване