03/21/16 10:54
(http://www.klassa.bg/)

Акценти и съвети за настъпващата пролет в априлския брой на сп. JOY

Кои са най-важните акценти в модата и задължителните неща, които всяко момиче трябва да има в гардероба си този сезон? От вечната синя класика – денимът, във всичките му разновидности, през цветните принтове, вечните точки и разбира се – цветовете на сезона от жълто, през кремаво, до зелено.
В броя са застъпени разнообразни теми за красотата: от най-новите аромати на пролетта, в които всеки може да открие по нещо за себе си, през задължителните продукти за проблемна кожа, до стъпките за по-красива усмивка.
В списанието ще намерите още едно пътешествие из най-известните книжни места в Европа, като популярната ретро книжарница посветена на Шекспир в Берлин, микромузея на Ерих Кестнер в Дрезден и личното кътче на Шерлок Холмс..., но в Рига.
В специалните репортажи ще откриете упражненията, с които да влезете във форма, историята на шест вдъхновяващи бизнес дами и какво може да научите от тях, и какво трябва да знаете за първата нощ заедно с нов партньор. Какво казват жените и какво мислят мъжете?
И не на последно място най-красивите дами на червения килим на 88-ите награди „Оскар“ и специален акцент върху екзотичната красавица Гал Гадот, която превзема киното на супергероите в новия „Батман“.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване