03/22/16 12:21
(http://pik.bg)

Димитър Николов изказва съболезнования на близките на загиналите и ранените от терористичния акт в Брюксел

Димитър Николов изказва съболезнования на близките на загиналите и ранените от терористичния акт в Брюксел

Кметът Димитър Николов изказва съболезнования на близките на загиналите и ранените от терористичния акт в Брюксел. Това съобщиха от Община Бургас.

"От мое име и от името на всички мои съграждани изказвам съпричастност и съболезнования към роднините и близките на жертвите от безскрупулната терористична атака в сърцето на Европа - Брюксел. Няма думи, с които да се изрази болката от загубата на толкова много невинни човешки животи. Няма оправдание за този брутален акт на терор и насилие. Няма кауза, която заслужава такова нечовешко престъпно деяние. В моменти като този, сме длъжни да си дадем ясна сметка, че съвременното общество в Европа или където и да било другаде по света, не трябва да се примирява и да позволява подобни безумия да се случват отново и отново! Бургас скърби заедно с всички европейски граждани. Поклон пред паметта на загиналите!", се казва в съболезнователния адрес на кмета Димитър Николов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване