03/22/16 08:17
(http://pik.bg)

Затварят части от булевард "Гоце Делчев" и улица "Житница" от днес

Затварят части от булевард "Гоце Делчев" и улица "Житница" от днес

От днес се затварят части от булевард "Гоце Делчев" и улица "Житница", заради строежа на третата линия на метрото. Седем месеца движението ще се осъществява по обходни маршрути през вътрешнокварталните улици. Променя се и маршрутът на автобусни линии 73, 83 и 102. От 27 март се забранява движението по булевард "Патриарх Евтимий" в два участъка, пак заради строежа на третия метродиаметър. Жителите на София коментираха новата организация на движението:

Трагично е за нас, живеещите тук. За какво ми е метро на мен тук, на пъпа на София.

Може би трябваше да се измисли по-рационален начин, а не да се затварят възлови кръстовища едновременно и в София движението да е безобразно. Много е голямо движението, много голям брой автомобили, мисля, че трябваше да се обмисли предварително и поетапно да се затварят възлови кръстовища. Смятам, че е крайно време този, който планира ремонтите в София на уличната мрежа, да седне и да помисли и за живеещите в София - бяха част от мненията на столичани.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване