03/22/16 09:02
(http://pik.bg)

Полицай се рани при арест

Полицай се рани при арест

Полицай скъса коленни връзки в опит да задържи 40-годишния рецидивист от Сандански Симеон Емилов, с прякор Синап, след сигнал за кражба.

Около 22 часа в съботната вечер в полицията е получен сигнал, че от приземен етаж на къща на ул. "Гоце Делчев" в Сандански се чува странен шум и най-вероятно има крадец. На мястото е изпратен патрул. Спирайки пред къщата, полицаите видели познайника им С. Емилов, който носил пълен чувал с крадени вещи. Синап забелязал полицаите и хукнал да бяга по улицата. Дошло подкрепление и друга полицейска патрулка. След минути Емилов е заловен от полицейския служител Тодор Полков. В опит да избяга отново Емилов блъска полицая, който пада на земята и къса коленни връзки.

Въпреки опита му да се укрие Емилов бил "заклещен" в полицейски капан. В чувала на криминалнопроявения санданчанчанин били откраднатите оберфреза, обрезвачка, машина за бъркане на строителни разтвори, ударна бормашина и др. Стойността на крадените вещи е около 1200 лева. По случая е образувано досъдебно производство.  
Симеон Емилов е от ромски произход. Осъждан е многократно за кражби. Само преди около 6 месеца е освободен от Бобовдолския затвор, където е излежал присъда за друга домова кражба. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване