03/22/16 21:18
(http://www.klassa.bg/)

Премиерът Бойко Борисов за атентата в Брюксел: Колкото по сме тихи по тази тема, колкото по си вършим работата без да се коментира, по-добре

 Колкото по сме тихи по тази тема, колкото по си вършим работата без да се коментира, по-добре. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, във връзка с мерките, които са взети по време на заседанието на Националния оперативен щаб по повод атентатите в Брюксел, предаде репортер на Агенция „Фокус“. На въпрос дали е обсъждал темата с ПГ на ГЕРБ, той обясни: „Да, използвах времето, запознах колегите с това ,което правим“. По думите му, особеното е, че трябва да се приеме антитерористичния закон. „Така че да знаят и да действат“, добави той. На въпрос какви са били мерките, взети във връзка с атентата в Брюксел, Бойко Борисов заяви: „Какви мерки са тези ,които се обявяват? Колкото по сме тихи по тази тема, колкото по си вършим работата без да се коментира, по-добре“, добави премиерът. В отговор на въпрос дали ще има повече пари за службите, министър-председателят бе категоричен, че те имат достатъчно средства. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване