03/22/16 08:47
(http://pik.bg)

Пътищата в Сливен са мокри

Пътищата в Сливен са мокри

Мокри са пътищата в област Сливен. Слаби превалявания, с прекъсвания има в цялата област, съобщи дежурният в Областно пътно управление – Сливен. Температурите в областта са между 7 и 12 градуса. Видимостта навсякъде е добра. Без проблеми се извършва движението на автомобилите.

Трафикът по магистрала „Тракия”, Подбалканския път София – Казанлък – Сливен – Бургас, както и по пътя София – Стара Загора – Нова Загора – Сливен – Бургас е с нормална интензивност. Полицейски екипи дежурят в района на Петолъчката, Минерални бани – отбивката за село Ковачите и Нова Загора. Камери за видеонаблюдение са разположени в районите на селата Подслон и Съдиево, както и на изхода на Нова Загора в посока София.

За неопределено време остава ограничението за автомобилите по пътя Сливен – Ичера. Заради свлачище, предизвикало пропадане на пътната настилка в участъка между местността „Моллова гора” и разклона за „Карандила”, пътят остава затворен. За пътуващите в посока Сливен-Ичера-Котел и обратно се препоръчва преминаване през кръстовище „Петолъчката”. По същия път Ичера – Сливен, но в друг участък, има предупреждение за опасност от падащи камъни.

Нормално се извършва преминаването на всички автомобили през Котленския проход. В сила остава ограничението за тежките камиони над 10 тона през проходите Вратник и Твърдишки. Няма други ограничения за движението по пътищата в областта. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване