03/22/16 09:06
(http://pik.bg)

Службата за агросъвети на крака при фермерите

Службата за агросъвети на крака при фермерите

Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ) ще проведе четири изнесени приемни в област Пловдив до края на месец март. Земеделските производители ще могат да получат на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони.

Ще могат да питат и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпът на земеделските производители до консултантските услуги на службата, които са безплатни. 

Експертите ще дават съвети по график в четири общини. Днес ще са в Садово, в Общинска служба по земеделие. Там ще приемат от 9.30 до 12.00 ч. На 23 март ще са в Първомай, също в Общинската служба по земеделие. Там срещата с фермери ще е от 10.00 до 13.00 ч. На следващия ден - 24 март, изнесена приемна ще има в земеделската служба в Стамболийски от 9.30 до 12.00 ч. „Турнето” приключва в петък - 25 март, в с. Стряма. Срещата ще е в кметството от 9.30 до 12.00 ч.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване