03/22/16 14:22
(http://pik.bg)

Съболезнователен адрес от съпредседателите на ДПС по повод терористичните актове в столицата на Белгия

Съболезнователен адрес от съпредседателите на ДПС по повод терористичните актове в столицата на Белгия

С дълбока скръб и мъка научихме за серията от терористични атаки в ключови артерии за публичния и международен транспорт в Белгия, отнели живота на десетки и ранили много повече мирни граждани, запътили се към работа или прибиращи се при близките си, като осъждаме категорично организаторите и целите на тези нечовешки деяния!

Поредицата от терористични атаки срещу мирни граждани и посланията на организаторите им са ясно доказателство, че тероризмът не различава език, вяра, цвят на кожата и култура, и цели унижението на основни човешки ценности, разделение в обществото и в международната общност. Ние заявяваме отново позицията си, че борбата с това глобално явление може да бъде успешна само тогава, когато обществата ни са единни, народите ни заедно и международната общност обединена и решителна.

От името на Движение за права и свободи и от наше име, поднасяме най-искрените си съболезнования към семействата на загиналите и изразяваме своята надежда за бързо възстановяване на пострадалите. В този тежък момент, ние скърбим заедно с целия белгийски народ!

С уважение,

 

Председателски съвет на Движение за права и свободи:

 

Мустафа Карадайъ

Рушен Риза

Четин Казак

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване