03/23/16 11:17
(http://www.klassa.bg/)

Винаги готови и заредени

В днешното забързано ежедневие и технологизиране на всичко около нас, все по-голяма необходимост имаме от постоянна връзка с хората с които работим, с които живем, с които споделяме свободното си време. Понякога се налага дълго време да нямаме достъп до електрозахранване, а телефони, таблети, фотоапарати и др. устройства трябва да бъдат заредени с енергия! На помощ в тези случаи се появяват външните батерии – една от тях е PowerBank TL-PB10400 на TP-Link.

Преносимата батерия PowerBank TL-PB10400 е идеален избор за всеки любител на технологиите, която осигурява необходимата енергия за продължителната и безпроблемна работа на всяка мобилна джаджа. Съотношението цена/качество също е от значение и в конкретния случай спокойно може да се даде много добра оценка. Външната батерия е с достатъчно голям капацитет / 10400 mAh/, има два USB порта (5V/2A и 5V/1A), което позволява едновременно зареждане на две мобилни устройства /смартфон, таблет, лаптоп, игрова конзола, фотоапарат и др./ при липса на достъп до електрическо захранване. Батерията може да се презарежда чрез микро USB кабел от лаптоп или с помощта на USB адаптер чрез електрически контакт.
TL-PB10400 има множество защити срещу късо съединение, претоварване, презареждане, прегряване и др., това гарантира максимална безопасност при зареждане и предпазва свързаните устройства от евентуално увреждане. PowerBank TL-PB10400 спомага за намаляването на излишната загуба на енергия по време на зареждане и гарантира енергийна ефективност до 90%. Когато джаджата работи с пълен капацитет, може да зареди един смартфон или таблет от 3 до 5 пъти, в зависимост от капацитета на батерията на зареждащото се устройство. Разполага с вградено фенерче, което може да бъде особено полезно в много ситуации. Батерията е с елегантен дизайн и бял цвят, достатъчно компактна, с джобен формат и р-ри: 44,3х 88,8х 44,3мм, тегло 241 гр., удобна за носене в дамска чанта, раница или джоб. Съвместима е с повечето USB зарядни устройства, които имат входно напрежение 5V, включително iPhone, iPad и повечето Android OS базирани устройства. Батерията има интелигентна технология за зареждане, като автоматично открива напрежението и ампеража на устройствата за по- бързо зареждане. TL-PB10400 е незаменимо и ефективно устройство за тези, които са непрекъснато в движение и се нуждаят от по-голяма свобода, както се казва ”Винаги готови и заредени”.

Технически характеристики TP-Link TL-PB10400:

Капацитет: 10400 mAh
Размер: 88.8×44.3×44.3 мм
Тегло: 241g
Вход: DC 5V/2A
Изход: DC 5V/2A и 5V/1A
Индикатори: 4 LED индикатора показват нивото на заряд на батерията
Бутони: 1 бутон показва капацитета на батерията или включ./изключ. фенерчето
Интерфейс: 1 Micro USB порт, 2 USB 2.0 порта
Съвместимост: iPhone, iPad и повечето Android устройства
Други функции: Фенерче
Сигурност и защита: вградени защити от късо съединение, свръхнапрежение, презареждане, пълно разреждане и прегряване.
Живот: повече от 500 цикъла на зареждане на батерията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване