03/23/16 07:24
(http://pik.bg)

Министрите почти са “замразили” еврофондовете за медии

Министрите почти са “замразили” еврофондовете за медии

Министрите, които управляват средства от Европейския съюз, почти са “замразили” парите за реклама и публичност по проектите, които се предоставят за медиите за популяризирането им. Това става ясно от публикуваната справка за сключените договори през февруари месец.

Изключение правят министрите на транспорта и на околната среда. Единственият по-голям договор за ПР и комуникация през февруари месец е сключен от Управляващия орган на Оперативна програма “Транспорт и транспортна инфраструктура”. Той е на стойност 576 000 лв. и е за организиране на събития – “първи копки” на обекти, откриване на пътни и ж.п. отсечки, конференции и др. Три договора на обща стойност под 70 000 лв. е сключил и Управляващия орган на ОП “Околна среда”. Те са за медиен мониторинг, провеждане на детска “Зелена олимпиада” и организиране на събития.

Без нови медийни договори към февруари месец са ведомствата на вицепремиерите и министрите Томислав Дончев, Меглена Кунева, Ивайло Калфин, Лиляна Павлова, Божидар Лукарски, Десислава Танева. По ОП “Развитие на човешките ресурси” е имало минимални плащания на средства по медийни договори, които са сключени през 2015 г. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване