03/23/16 13:36
(http://pik.bg)

Най-добрите приложения за очилата за виртуална реалност Google Cardboard

Най-добрите приложения за очилата за виртуална реалност Google Cardboard

Докато около Oculus Rift и Sony PlayStation VR се вдига много рекламен шум, Google Cardboard и приложенията за него, предлагат най-лесният начин днес да се насладим на виртуална реалност. Google Cardboard е комплект от приложения за Android и картонена кутия-визьор, позволяваща всеки телефон да се превърне в устройство за виртуална реалност.

Cardboard се предлага на ниска цена и преобръща начина, по който възприемаме информация – от гледането на клип онлайн до разходката във все още непостроени пространства.

Ако вече имате Google Cardboard, време е и да си набавите нужните приложения от Google Play, за да продължите със забавлението. Благодарение на Wareable можем да разберем кои са най-добрите приложения за Google Cardboard.

Star Wars VR

Това приложение е задължително за феновете на сагата Star Wars. Благодарение на него може да се отправите към една далечна галактика и да усетите силата на вашия смартфон. С динамичния си интерфейс, приложението Star Wars ви потапя във виртуалния свят по най-добрия начин.

Google Cardboard camera

Google наскоро представи приложението си, което ви позволява да правите 360 градусови снимки и снимки за виртуална реалност и да ги разглеждате през Cardboard. За да направите подходяща снимка, изтеглете приложението на вашия Android телефон, дръжте телефона си и се движете в кръг. Приложението ще свърши останалото.

Tilt Brush Gallery

Tilt Brush Gallery е приложение за рисуване, изработено специално за виртуална реалност. Ако активирате микрофона вашите скици ще оживеят.

Street View

Street View вече поддържа Cardboard VR. Ако сте фен на виртуалния туризъм, не пропускайте да посетите местата които винаги сте искали да видите с това приложение.

Lanterns for Google Cardboard

Това приложение ще ви накара да повярвате, че сте на нощен празник на фенерите. Празникът на фенерите се празнува в много ориенталски страни, включително Китай, Индонезия, Сингапур и Малайзия. По време на фестивала, хората пускат хартиени фенери, както в небето така и във водата.

Proton Pulse

Няма как в този списък да не включим и някоя игра. Proton Pulse си заслужава вниманието, това е преобразена аркадна игра, която има потенциала да грабне вниманието от самото начало. Всички приходи от тази игра отиват за развитието на следващото VR заглавие „Vanguard V”.

War of Words VR

Красива, трогателна и вероятно най-добрата игра за Google Cardboard. С тези думи повечето потребители описват приложението War of Words VR.

VRSE

Искате да се потопите изцяло във виртуалността и да забравите за реалността? В такъв случай имате нужда от приложението VRSE. Този филм ще ви отведе на едно пътешествие, което дълго време след това няма да забравите.

Titans на Space

Titans на Space може безопасно да разгледате и опознаете Слънчевата система без да напускате дома си.

Volvo Reality

Искате ли да тествате Volvo XC90, без да е дома си? Разбира се, че това е възможно! Приложението Volvo Reality е достъпно благодарение на партньорството между шведския автомобилен гигант, R / GA и VFX-студиото Framestore.

Google Cardboard

Не е редно да не споменем официалното приложение Google Cardboard в този списък. То ви позволява да летите с Google Earth, да направите Street View турне, да разгледате серия от племенни маски, да гледате видеоклипове в YouTube на гигантски екран, да се насладите на кратка анимация и да гледате 360 градуса видео.

Източник: digital.bg

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване