03/23/16 20:50
(http://www.klassa.bg/)

Оризаре - селото на английските педофили

 Селото на английските педофили. Така в Бургаско наричат несебърското село Оризаре, след като преди дни полицията разкри поредния британец, блудствал с ромски деца.

70-годишният Д. К. купил луксозна къща от свой сънародник и се заселил преди две години, разказаха вчера местни хора. Живеел затворено и рядко излизал от дома, намиращ се съвсем близо до ромската махала на селото. На всички обаче започнало да прави впечатление, че се интересува главно от мургавите момченца, които обикалят по улиците или играят в училищния двор.

„Не му знаем името и затова му викахме само Англичанина - разказа вчера един от малчуганите пред „Труд”. - Качвал съм се на джипа му с мои приятели да ни повози извън селото, но нищо лошо не сме правили. Хвърляли сме само камъни в реката”, казва момчето.

„Децата ги е срам да говорят за тоя изрод, но в полицията всичко са казали и затова е в затвора. Да има той късмет да се върне, бащите им ще го гонят с камъни да го трепят”, каза възрастна ромка, комшийка на англичанина.

Според запознати с разследването Д. К. викал ромските момчета на възраст от 8 до 12 години да метат двора и им давал по 1,50 лв. После им казвал, че ще им даде по 10 лв., ако влязат в къщата. Пускал им порно на големия си телевизор, събличал се гол и ги карал да го опипват.

През април 2014 г. полицията арестува за секс с три малолетни момичета от ромската махала на Оризаре британския заселник Алън Доу. Разследването срещу него още продължава, той е пуснат от ареста и се е прибрал в дома си. „Оттогава не сме имали проблеми с него”, казаха от кметството.

В Оризаре имат имоти десетки англичани. Някои идват само през лятото, а други живеят целогодишно. Всички, които са изкарали зимата тук, проклинат и Доу, и другия си сънародник. „Мръсници има във всяка народност. Всеки трябва да си получи заслуженото, ако наруши закона”, категорични били другите британци.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване