03/23/16 06:41
(http://www.klassa.bg/)

Пристигнаха първите туристи в “Албена”

 Черноморският комплекс „Албена” посрещна първите чуждестранни туристи за новия сезон, които ще почиват по балнеолечебна програма, съобщиха от пресцентъра на ваканционното селище.

Гостите са от Германия и са редовни клиенти на балнеологичен медицински център, който посещават всяка година, заради специалните процедури и терапии. Те ще са в курорта до 10 април. През миналия сезон в черноморския комплекс са отдъхвали около 30 хил. германски туристи.

Във връзка с участието на България в едно от най-големите туристически изложения в Русия - „Интурмаркет”, министърът на туризма Николина Ангелкова обясни, че се очаква много силен летен сезон. Към момента ранните записвания са с 32% в сравнение с 2015 г.

„Много е важно всички представители на туристическия бранш да се фокусират върху качеството на продукта, който предлагаме, за да може всички туристи, които ни посетят това лято да се върнат”, допълни Ангелкова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване