03/24/16 07:03
(http://www.klassa.bg/)

Toyota GT86 отвори паст на акула

 Японците от Toyota разпространиха снимки на обновената версия на модела GT86, която в САЩ ще се продава под името Toyota 86. Досега на американския пазар купето с две врати се предлагаше с дъщерната марка на Toyota - Scion FR-S, който от своя страна е копие на GT86.
Продажбите на Toyota 86 в САЩ ще започнат тази есен. Европейската версия ще бъде обновена в същия стил и ще бъде представена през есента. Фейслифтът на спортната кола имам нови брони, нова решетка, която наподобява паст на аула и по-големи отвори за въздух. Нови са и фаровете, в които са добавени светодиоди. Ново е и оформлението на интериора. В салона са добавени облицовки от алкантара, а воланът е с по-малък диаметър и по-удобен за управление.

За задвижването на Toyota 86 се използва 2,0-литров атмосферен бензинов двигател, като мощността е увеличена с 5 коня и сега е 205 конски сили. Максималният въртящ момент е нараснал до 212 Нм. Във версията, предназначена за американския пазар, са променени предавателните числа на 6-степенната механична скоростна кутия. Според производителя това е позволило да се подобри динамиката на модела. Обновената Toyota 86 е с пренастроено окачване, а оборудването включва система за помощ при стартиране по нагорнище.















Източник: "Монитор"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване