03/24/16 13:42
(http://pik.bg)

Безплатна кампания по кастрация на домашни кучета и котки ще се проведе в Сливен

Безплатна кампания по кастрация на домашни кучета и котки ще се проведе в Сливен

Безплатна кампания по кастрация на домашни кучета и котки ще се проведе в периода от 25 до 28 март 2016 г. в бившата Ветеринарно медицинска служба на "Самуиловско шосе", съобщиха от пресцентъра на Община Сливен. Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари и ветеринарни техници на Анимал Спей Нютър Интернешънъл /ASNI/ ще пристигне в Сливен във връзка с провеждането на безплатна кампания по кастрация на домашни кучета и котки, както и на бездомни котки под формата на Спейятон (маратон по кастрация).

Собствениците, които не желаят техните домашни любимци да се възпроизвеждат, могат да потърсят помощта на екипа. Услугата е напълно безплатна. Ще се извърши и безплатна кастрация на бездомни котки, доведени от доброволци. Кампанията се осъществява със съдействието на община Сливен и Областна Дирекция по безопасност на храните Сливен. Повече информация и регистрация - на телефон 0887757071 или 0884/492837. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване