03/24/16 06:38
(http://www.klassa.bg/)

Вбесиха Тръмп с голата му жена

 Американският милиардер Доналд Тръмп и сенатор Тед Круз - и двамата участници в президентската надпревара в САЩ, встъпиха в остър сблъсък в социалните мрежи. Този път изявленията им не бяха съвсем за политиката, а за съпругите им. Началото на словесната престрелка бе от страна на Круз – той пусна в Twitter снимка, която се разпространява в интернет и е на голата Мелания Тръмп. Снимката бе съпроводена с посланието: "Запознайте се с Мелания Тръмп, следващата първа дама. Или можете да подкрепите Тед Круз във вторник."

 

 

Реакцията на бизнесмена беше незабавна. Тръмп предупреди своя опонент, че и той може да разкаже нещо интересно за съпругата му. "Лъжливият Тед Круз използва снимка на Мелания от списание GQ за своята кампания. Внимавай, Тед, или аз ще се разприказвам за твоята съпруга", написа Тръмп.

Тръмп при републиканците и Хилъри Клинтън от демократите печелят първичните избори в щата Аризона според данни, съобщени от АП. Победата на Тръмп беше очаквана, припомнят големите телевизии в САЩ. Аризона граничи с Мексико, така че посланията против имиграцията са намерили в щата силен отзвук.

Милиардерът печели в югозападния щат 46,3% от гласовете. Далеч назад са сенаторът от Тексас Тед Круз (22,3%) и губернаторът на Охайо Джон Кейсик (10 на сто) – единствените освен него останали в надпреварата в Републиканската партия. Тръмп взема всичките 58 делегати от щата, където важи правилото „победителят взема всичко”.

Предизвестен по социологически проучвания бе и резултатът при демократите – бившата първа дама Хилъри Клинтън бие с 58% Бърни Сандърс, но делегатите се разпределят между тях пропорционално.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване