03/24/16 20:18
(http://www.klassa.bg/)

Гущеров си дойде от странство и се разприказва за БСП и тероризма

 Управлението на Борисов е най-подходящото в този момент. Няма никаква друга алтернатива. Това заяви пред БНТ бившият депутат от БСП Добромир Гущеров, който от няколко години живее в Австрия заедно с втората си съпруга Диана. Тъстът на фолкаджийката Мария, който от няколко месеца е в България, добави, че казва това, защото мисли за добруването на България.
„Проблемът е в хората, не в закона. Българите са станали по-реални. Това, което сме, излиза наяве”, коментира той.  Според него не може една система да е добре, а другата – не, защото „ ние живеем в система”. 

По думите му БСП е в управленска криза. Изпаднала в нея по времето на Сергей Станишев. „Тогава партията беше на автопилот”, подчерта бизнесменът. 

Той коментира и терористичният терор, на който е подложена Европа. По думите му Старият континент е населен с имигранти. „Там са второ, трето поколение мигранти. Независимо кое поколение си, никога няма да бъдат приети като коренни европейци. Това е нравствено-психологичен елемент”, посочи той. 

„Истината е, че процесът сега започва. Той не може да бъде овладян с всички тези мерки за сигурност, които се обсъждат. Идеологията, която е от векове, е свързана с най-голямото оръжие на исляма – страха. На него не можеш да се противопоставиш с оръжие”, подчерта бившият депутат от БСП. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване