03/24/16 10:30
(http://pik.bg)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Четин Казак: Нямахме проблем при влизането в Турция, предполагам че Пеевски и Доган също могат да минат

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Четин Казак: Нямахме проблем при влизането в Турция, предполагам че Пеевски и Доган също могат да минат

"Нямахме никакви проблеми при влизането си в Турция. Както аз, така и моите колеги. С това доказахме, че списъците, които някой пуска в публичното пространство, са абсолютна лъжа. Предполагам, че и ако Делян Пеевски и Ахмед Доган се опитат да влязат в Турция, също няма да имат проблем", това заяви съпредседателят на ДПС Четин Казак. 

Той заяви, че не се е срещал с представители на изпълнителната власт в южната ни съседка. "Аз съм убеден, че съвсем скоро управляващата политическа сила в Турция ще осъзнае, че някой ги подвежда и ще възстановим отново добрите си отношения", заяви Казак.

Според него фалшивият списък се пуска абсолютно спекулативно и подмолно, и идва от българска страна. "Явно има среди, които имат интерес да внасят колебание в нашите избиратели. Ние категорично опровергахме тези спекулации", заяви Казак. 

По отношение на предстоящото избиране на председател на ДПС Казак каза, че най-добрият вариант, зад който застават всички структури, е на поста да застане отново почетният председател Ахмед Доган. "Той винаги ще бъде близо до нас под каквато и да е форма", допълни още съпредседателят на ДПС. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване