03/24/16 10:32
(http://pik.bg)

Задържаха мъж и жена в Бургас за незаконна търговия с черни и цветни метали

Задържаха мъж и жена в Бургас за незаконна търговия с черни и цветни метали

Специализирана полицейска операция е проведена вчера на територията на бургаския кв. „Победа“. В съвместните действия са участвали служители на отдел „Икономическа полиция“, на сектор „Специализирани полицейски сили“ и криминолози. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на акцията полицаите извършили проверка в частен дом, обитаван от 30-годишната М.В. и К.К. на 32 г., и двамата криминално проявени, жители на Бургас. В жилището са открити множество черни и цветни метали, електронни кантари, както и водена тетрадка със записки относно данни за изкупуваните метали и платени суми. На М.В. и К.К. е съставен констативен протокол за извършваната нерегламентирана дейност с черни и цветни метали. От дома на мъжа и жената са иззети и дебитни карти на други лица заедно с ПИН-кодове, златни накити с тегло над 200 грама, както и множество разписки за заложено злато в различни заложни къщи на територията на Бургас.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията на разследващите продължават.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване