03/24/16 07:54
(http://pik.bg)

Изгорели са покривът и стаите на 2 етаж на най-старото карнобатско училище

Изгорели са покривът и стаите на 2 етаж на най-старото карнобатско училище

Изгорели са покривът и стаите на втория етаж на ОУ "Христо Смирненски” – Карнобат при пожарът снощи, съобщиха от ОД на МВР-Бургас . Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Карнобат. Предстои извършването на оглед в светлата част на денонощието. По първоначални данни е изгоряла цялата покривна конструкция и стаите на втория етаж на учебното заведение.

Вчера около 18.25 часа в Районно управление - Карнобат е получено съобщение от 57-годишна жена, работеща като хигиенистка в "Христо Смирненски” - Карнобат за това, че видяла гъст дим, излизащ изпод керемидите на училището. Констатирано е, че гори покривната конструкция на учебното заведение, като с помощта на преподавателите и помощния персонал в училището, всички ученици, който в момента на инцидента били в шестия учебен час, са изведени на безопасно място.

На място са изпратени три противопожарни екипа на РСПБЗН – Карнобат, а малко по- късно са се присъединили и по един противопожарен екип от РСПБЗН - Айтос и Бургас.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване