03/24/16 06:39
(http://www.klassa.bg/)

Колко струват очилата на Обама

 Британският в. „Дейли Мейл“ сметна за необходимо да съобщи на света, колко струват очилата на президента на САЩ Барак Обама, през които той наблюдава бейзболния мач, в който американците от „Тампа Бей Рейс“ се наложиха с 4:1 над кубинския национален отбор по бейзбол на "Естадио Латиноамерикано" в Хавана. Обама и президентът на Куба Раул Кастро наблюдаваха срещата рамо до рамо. Слънчевите очила на US президента са дело на дизайнерите от Oliver Peoples и струват 485 долара. Това значи, че Обама е в нов ценови диапазон що се отнася до подобни аксесоари, защото преди това носеше очила RayBan за $170.

Спортното мероприятие бе последното мероприятие в рамките на историческата визита на Обама в Куба. След това той отпътува за Аржентина, а на летището го изпрати самият Раул Кастро (той не го посрещна при пристигането му в Хавана).

Междувременно стана известно, че по време на престоя на Обама на Острова на свободата той е имал възможно най-лоялната преводачка – собствената му дъщеря Малия. Този факт бе документиран от официалния фотограф на Белия дом Пийт Соуза, който пусна снимка на „превода“ в Instagram. Според Обама испанският на дъщеря му става все по-добър.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване