03/24/16 15:48
(http://pik.bg)

Мишената на кървавото покушение край Пловдив: Не знам нищо, питайте сестра ми!

Мишената на кървавото покушение край Пловдив: Не знам нищо, питайте сестра ми!

„Не знам нищо. Водят се следствени действия. Питайте сестра ми какво е искала да направи”, заяви пред репортер на TNS.bg Стойчо Ройдов, който е бил мишена, заедно с цялото си семейство, на кърваво покушение от сестра си Иванка.

Мъжът от Брани поле отказа друг коментар и се прибра в къщата си в село Брани поле заедно със сина си. В съседство е домът на 66-годищната му сестра Иванка, която е задържана в ареста за 72 часа. Хората от улицата в Брани поле не могат да повярват каква касапница е готвила съседката им.

Те разказаха, че Стойчо и Иванка били в съвсем нормални взаимоотношения за брат и сестра. Не знаели да е имало скандали между тях или спорове за имоти.

 Припомняме, че днес на съвместна пресконференция на прокуратурата и МВР бяха разкрити ужасяващи детайли по готвено покушение на цяло семейство заради наследство.

Преди месец е получена информация от ДАНС за това, че жена на 66 години от пловдивско село иска смъртта на свои близки. В основата на престъплението е спор за имот. Тя искала да принудят брат й да подпише договор за прехвърляне на имот. За целта трябвало да бъдат убити и наследниците му - 6 души общо.

Жената - 66-годишната Иванка Ройдова, е с добри финансови възможности и пуснала добра оферта за пъкленото си дело дори в чужбина. По-нататъшната проверка е показала, че е имало лица, които са били готови да отвлекат и убият близките на Иванка.

66-годишната поръчителка е в ареста, а тримата наемници са разпитани и освободени. Утре прокуратурата ще иска постоянен арест за Ройдова. Грозят я от 1 до 6 години затвор.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване