03/24/16 12:24
(http://pik.bg)

Премиерът Борисов се ядоса заради гейовете на "Плиска"!

Премиерът Борисов се ядоса заради гейовете на "Плиска"!

Информацията за готвен атентат в района на квартал „Изток“ в столицата не отговаря на истината. Сигналът, който нашите служби са проверявали, е подаден първоначално на телефон 112, проверен е от ДАНС и МВР.

Проверката е установила, че става въпрос за неуредени любовни отношения между българин и чуждестранен гражданин. Любовни отношения между хора от един пол. Това обяви премиерът Бойко Борисов пред журналист, попитан какво знае за заплахата.

„Няма реална опасност за гражданите и гостите на София. Запознат съм в детайли с проверката на българските служби. Сигналът е с ниска степен на опасност, но в ситуацията, в която се намираме, сме длъжни да проверяваме всяко твърдение за заплаха”, добави премиерът.

Той конкретизира, че акцията, при която бяха задържани бежанци и каналджии, е проведена в района на „Ситняково”. „Дебнем ги от доста време трафикантите и ги хващаме в подходящия момент. Нещата са абсолютно под контрол. Щом искате, вие медиите, да насаждате притеснение, правете го. Службите проверяват всеки сигнал”, каза още Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване