03/24/16 18:26
(http://pik.bg)

Решено: Докладът за източването на КТБ ще бъде оповестен

Решено: Докладът за източването на КТБ ще бъде оповестен

Парламентът одобри възможността за оповестяване на доклада на "Аликс партнърс" без дебати. Това стана с обединяването в един законопроект на предложението за промени в Закона за банковата несъстоятелност, предаде БНР.

Промяната, с която ще може докладът за източването на Корпоративна търговска банка (КТБ) да бъде оповестен публично, е предложена от депутати от ДПС, сред които е и Делян Пеевски. В текстовете се уточнява, че препоръките за събиране на вземанията ще останат недостъпни за обществото. Това се прави, за да може да се съберат максимално много от парите на банката.
С други текстове депутатите промениха начина на заплащане на синдиците и промениха част от сроковете при процедурите, съпътстващи процедурите по несъстоятелността и осребряването на имуществото.
Преди да бъде оповестен докладът на "Аликс партнърс", промените в закона трябва да бъдат гласувани на второ четене в пленарната зала.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване