03/24/16 20:21
(http://www.klassa.bg/)

Страшна драма след атентатите в Брюксел! Младоженец е в кома, булката - в неизвестност

 Младо германско семейство е сред жертвите на атентата на летище "Завентем" във вторник, съобщи в. "Билд". 29-годишната Дженифър и 30-годишният й съпруг Ларс се оженили преди година и трябвало да пътуват на екскурзия в Ню Йорк. Жената е в неизвестност, а съпругът й е в кома.
150 души от пострадалите 300 още са в болница, като 61 от тях са в тежко състояние под интензивни грижи, съобщиха вчера белгийските власти. Четирима души все още са неидентифицирани. Не се съобщава докъде е стигнало разпознаването на загиналите, а десетки още се издирват от близките си чрез социалните мрежи. При атентатите са загинали и пострадали хора от общо 40 националности.

Сред тези, които не са се свързали с близките си, е 24-годишната Сабрина Фазал, която отивала на училище с метрото по времето на атаките. Фитнес инструкторката Лубна Лафкири също се издирваше. В неизвестност са и служители на американското правителство и техни близки, признаха от Държавния департамент на САЩ.

Като вероятно четвърта жертва бе назована 51-годишната служителка на летището Фабиен Ванстеенкисте. Тя тъкмо била свършила смяната си, когато избухнали взривовете. Семейството й споделя, че е "наясно със ситуацията". Смъртта на жената не е официално потвърдена и още се води изчезнала, пише Стандарт.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване