03/25/16 07:15
(http://www.klassa.bg/)

Берлускони пръснал по жени 100 млн. евро за 2 години

 

Половин милион гушнала бившата министърка Микела Брамбила

Силвио Берлускони е пръснал по жени през периода 2014 – 2016 г. почти 100 млн. евро – сочи извлечение от неговата лична банкова сметка. Документът бе представен от прокуратурата в Милано на течащия в местния трибунал процес, на който бившият министър-председател на Италия е подсъдим за подкуп на свидетели по време на т.нар. дело „Руби 1”. Става дума за процеса, на който Берлускони бе осъден на първа инстанция на 7 г. затвор за секс с малолетната навремето проститутка Карима Ал Махруг, наречена Руби, както и за злоупотреба със служебното си положение на премиер при измъкването й от ареста. В последствие Касационният съд или третата крайна в Италия инстанция го оневини напълно най-вече заради събраните от адвокатите му многобройни свидетелски показания в негова полза.

В интерес на истината доста голяма част от пръснатите за 2 години от Берлускони пари по жени е била приведена като издръжка на Вероника Ларио - неговата бивша втора съпруга и майка на три от петте му деца. Не са малко и хонорарите, платени на адвокатите – защитници на експремиера на няколкото процеса срещу него, на които нещата се въртят все около безпределния му мерак към нежния пол. Близо половин милион евро пък е получила под формата на безлихвен заем старата негова тръпка и министърка на туризма в едно от правителствата му - Микела Витория Брамбила. Що се отнася до пищните петдесетина девойки от т.нар. харем на Берлускони, станали световноизвестни преди пет-шест години покрай секс-купоните му „бунга-бунга”, то най-облагодетелствана е тяхната тарторка Никол Минети. Според банковото извлечение бившата зъбна хигиенистка и набедена политичка, знаеща и кътните зъби на експремиера, продължава да получава и днес всеки божи месец по 15 хил. евро под безобидната форма на „безлихвен заем”. Освен тези пари, през последните две години знойната Никол се е облажвала и с няколко по-сериозни суми, предоставени й под формата на обезщетения за направени разходи. С по 4-5 нули отзад са сумите, преведени на красавиците и яростни защитнички на експремиера в съдебната зала Алесандра Сорчинели, Барбара Гуера, Йоана Визан, Раиса Скоркина, Мириам Лодо, Джована Ригато и ред още.

В коментарите си на официално документираните харчове на Берлускони по жени италианските медии между другото припомниха, че те не включват многото пачки, дадени под масата за да лъже в съда на тази, която е в основата на продължаващия сблъсък на експремиера с Темида – мароканката Карима Ел Махруг или Руби.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване