03/25/16 08:00
(http://www.klassa.bg/)

Георги Марков: Да вдигнем стена и на границата с Гърция

 Утре стотици милиони от католическа Европа ще празнуват Великден и те ще се запитат ще бъде ли Европа християнска, Арабската пролет се превърна в Ислямска Европа. Рухнал е фундаментът, правовият ред е разбит и съкрушен. Това коментира пред БТВ бившият конституционен съдия Георги Марков.

Европа е тежко болна - да се наричат бежанци хора агресивни, нарушители на закона, не е нормално. Юнкер да отиде в Шенген и да си подаде оставката, призова Марков.

"Няма да има общо европейско решение на въпроса за бежанците и за тероризма. 28 европейски страни чакат президента на Турция да ги пази. Срам. Коя сте Вие, госпожо Меркел, да командвате Европа? Трябват нови избори за Европейски парламент, времето на Меркел и на Оланд мина.", каза още Георги Марков.

Според него на Европейското първенство по футбол във Франция ще има военно положение заради мерките за сигурност, които ще се наложи да се вземат.

Европейските граждани ще излязат на улиците, ще търсят сигурност. Сорос написа в 6 точки програма - всяка година да се приемат по 1 милион бежанци в Европа. Това е планът "Сорос", който реализират либералите. Унгарският парламент обаче отхвърли искането за квоти на бежанци.

Трябва смяна на режимите в Германия и Франция. Трябва да вдигнем граница с Гърция, трябва да има план Б, препоръчва още Марков за решение на проблема с бежанците.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване