03/25/16 16:44
(http://pik.bg)

Даниел Митов се разписа в книгата за възпоменание в посолството на Белгия

Даниел Митов се разписа в книгата за възпоменание в посолството на Белгия

Министърът на външните работи на България Даниел Митов се разписа в книгата за възпоменание в Посолството на Кралство Белгия у нас. 
От името на министър-председателя на Република България Бойко Борисов и от негово лично име министър Митов заяви своята категорична увереност в това, че Европа ще намери най-добрия начин да защити своята цивилизация и култура, както и общите си ценности и символи, съобщиха от МВнР.
Ето и текста, написан във възпоменателната книга:
От името на министър-председателя на Република България, от името на Министерството на външните работи и от свое име поднасям най-искрени съболезнования по повод жертвите на терористичните атентати в Брюксел. България е заедно с белгийския народ в този тежък и трагичен момент.
Убеден съм, че Европа ще намери най-добрия начин да защити своята цивилизация и култура, да защити Брюксел – нашата столица и символ на общите ни ценности и свобода. Европа няма да се поддаде на страха и заедно ще победи тероризма. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване