03/25/16 11:53
(http://pik.bg)

Извънредно! Иванка, поръчала убийството на 6 свои роднини: Това е недоразумение, няма логика!

Извънредно! Иванка, поръчала убийството на 6 свои роднини: Това е недоразумение, няма логика!

Поръчка за убийство на роднините? Това е недоразумение. Така задържаната Иванка Ройдова обяснила пред адвоката си Йордан Давчев, защо е арестувана с обвинение за убийството на брат си и фамилията му. Давчев сам разказа какво му е обяснила неговата клиентка, предава Марица.бг.

Иванка Ройдова е обвинена в подготовка за убийство на шестима роднини и отвличане на брат си Стойчо.

На въпрос дали това е нелепица, Давчев отвърна: Защо да не е? Понякога и прокуратурата бърка. Защитникът е категоричен, че Ройдова е убедена, че не е поръчвала убийство и твърди, че няма логика в това.

"Дъщеря й и зет й бяха задържани за малко, но както виждате ги пуснаха. Ройдова е нормална, няма опасност да напусне страната, съдебното й минало е абсолютно чисто и може въобще да не се стигне до мярка", коментира адвокат Йордан Давчев.

Всеки момент предстои да започне заседанието по мярката за неотклонение, поискана от прокуратурата, защитникът на Ройдова обясни, че не се е запознал с материалите по обвинението.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване