03/25/16 13:53
(http://pik.bg)

ПИК TV: Представителите на феновете: Феновете спасиха "Левски" от ада, но отборът не им се отблагодарява с играта си

ПИК TV: Представителите на феновете: Феновете спасиха "Левски" от ада, но отборът не им се отблагодарява с играта си

„Левски се върна от ада благодарение на феновете, но отборът не им се отблагодарява с играта си”, това казаха представителите на НПК и Тръст "Синя България" Степан Хиндлиян и Васил Колев.

„Ние от Тръста, както и НКП си даваме сметка, че имаме по-специфична роля в този УС, защото представяме феновете. Като привърженици ние сме в УС, за да изискваме. Днес зададохме доста твърди въпроси и най-вече дали този проект, който правим в момента е сериозен. Феновете са притеснени дали ще излезем от този порочен кръг на смяна на играчи и треньори през ден. Увериха ни, че Левски има осигурени средства за развитие. Имаме сериозни пропуски в комуникацията между треньор, спортен директор и привърженици. Левски оцеля много трудно през последната година.

Бяхме на ръба да отидем там, където сега е един друг отбор. Левски се върна от ада, за да бъде частично стабилен. Без първият отбор обаче няма как да станат тези планове. Не мисля, че в момента Левски ще е успешен в европейските турнири и очакваме адекватна реакция. Не знам каква е точната причина, но е факт, че феновете на Левски предприемат в момента последната стъпка – да не идват на стадиона”, каза Васил Колев. Колегата му Степан Хиндлиян пък каза: „Това не трябва да се допуска, защото завръщането от ада е благодарение само и единствено на феновете. Преди година привържениците направиха така, че Левски да играе професионален футбол и за съжаление отборът не се отблагодарява с играта си на привържениците за усилията, които положиха. Казахме си тежки неща с ръководството и не спестихме никакви критики. Факт е, че търпението на хората се изчерпва и ние трудно можем да продължим да изискваме от тях каквото и да е. Те направиха достатъчно от тук на ход са други хора”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване