03/25/16 08:55
(http://pik.bg)

Проговори дъщерята на бабата, поръчала убийствата на брат си и семейството му. Вижте какво каза!

Проговори дъщерята на бабата, поръчала убийствата на брат си и семейството му. Вижте какво каза!

Дъщерята на 66-годишната Йорданка Ройдова - Жана проговори пред Нова телевизия във връзка с разкритието на полицията, че възрастната жена е планирала да убие брат си и семейството му, за да му отнеме наследството, оставено от баща им. Жана обаче скри лицето си от камерите.

Припомняме ви, че вчера бе даден специален брифинг на полицията, на който бяха разкрити подробности по случая. Жана със сълзи на очи заяви, че майка й не е убиец и не е поръчала убийството на вуйчо й и на семейството му. Вчера около 9.30 часа самата Жана също е била задържана. Заедно с нея и Йорданка Ройдова задържан е бил и съпругът й. Жана разказа, че трима са били наследниците на богатството на дядо й – вуйчо й Стойчо Ройдов, леля й Анна Ройдова и майка й. Такова е било и първото завещание на дядо й.

Това потвърди по телефона и Анна Ройдова. Обаче след като дядо й се разболява от алцхаймер и бива гледан години наред от Недялка Бързакова, тя прави второ завещание възползвайки се от състоянието на възрастния мъж. Според него тя става наследница на всичките фондове след смъртта му.

Второто завещание е направено в момент, когато болният мъж е бил в състояние, в което не знае как се казва, не знае къде живее. Жана поясни пред „Здравей, България“, че битката за наследството е именно с въпросната Недялка, която управлява всички фондове на дядо й. Фондовете съдържат пари, получени след продажбата на имоти, които дълги години са били отдавани под наем. Лелята Анна Ройдова поясни още, че брат й в последствие се е сприятелил с въпросната Недялка.

Жана разказа пък, че полицаят, който е бил под прикритие е представен от нейн познат на майка й Йорданка преди две седмици като адвокат, който може да й помогне. Самата Анна Ройдова обясни отново, че има много неверни неща и лъжи по случая. Прокуратурата днес може да поиска най-тежката мярка - постоянен арест за Иванка Ройдова.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване