03/26/16 12:55
(http://pik.bg)

Всеки да работи по специалността си и да не казва какво е безумие и какво не е, призова СДВР

Всеки да работи по специалността си и да не казва какво е безумие и какво не е, призова СДВР

Eдно такова учение се състои от две групи ръководители. Едната група измисля сценария, а другата, това сме ние, е изпълнител. Няма как едно такова учение да не създаде неудобство и ние се извиняваме за него.

Това коментира в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия зам.-директорът на СДВР ст. ком. Антон Златанов по повод антитерористичното учение в столицата, заради което граждани обвиниха полицията, че е нарушила гражданските им права. „Никой не е е задържан, никой не е арестуван. Гражданите, попадайки в този периметър, се налага да бъдат проверени“, увери Златанов.

„Ако всичко беше театър, всичко щеше да приключи за половин час. Ежедневно се налага да създаваме дискомфорт на гражданите, вчера евакуирахме 5-етажна сграда заради забравена чанта“, изтъкна той. „Нека всеки да работи по специалността си и да не казва какво е безумие и какво не е. Неудобство сигурно ще се създава при всеки сигнал за бомба, при всяка една забравена раница“, категоричен бе ст. ком. Антон Златанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване