03/26/16 12:24
(http://pik.bg)

Лидерът на ДРОМ Илия Илиев изказа съболезнования към близките на убититите братя

Лидерът на ДРОМ Илия Илиев изказа съболезнования към близките на убититите братя

Лидерът на ДРОМ и депутат от ДПС изрази своите съболезнования към бликите на убитите братя в Ботевград.

Уважаеми колеги,

 
  Във връзка с вчерашното убийство в град Ботевград, на двамата братя Цветан и Марко Петрови, изказваме нашите съболезнования към близките им. 
  От ПП "ДРОМ" заявяваме, че имаме предварителна информация от близките и роднини на загиналите, за достатъчно улики и подозрения към конкретни заподозрени лица, които е твърде вероятно да имат намеса в извършеното убийство. Ние считаме, че подобна информация трябва да бъде взета в предвид възможно най-бързо от разследващите Органи, с цел бързото разкриване на престъпниците. Ние сме силно притеснени от все повече и повече увеличаващата се престъпност в България през последно време. Наблюдава се все по-често несигурност и безпокойство на улицата. Ние искрено се надяваме, че в случая с убитите Цветан и Марко Петрови и това, че са от ромски произход да не бъдат замаскирани техните убийци от разследващите Органи само заради това, че са "цигънчета". Това е едно явно и показно убийство на невинни Български граждани в правова Европейска България, което за съжаление е поредното показно убийство за последните няколко месеца, уронващо престижа на България пред света и още повече пред бъдещи големи инвеститори. Именно поради всички тези неща ние ПП "ДРОМ" заявяваме, че ще следим от близо работата на разследващите Органи и Прокуратурата до колко тя ще бъде всеотдайна в разкриването на това престъпление. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване