03/26/16 05:56
(http://www.klassa.bg/)

Остават 6 дни до най-важното събитие в дигиталния свят

 Остават 6 дни до най-важното събитие в дигиталния свят - IAB Forum 2016, съобщиха от организаторите IAB България. Участниците ще получат данни за пазара, тенденциите в сектора и най-добрите практики, от които могат да се вземат идеи.
IAB Forum 2016 ще се проведе на 31 март в хотел Хилтън. Това е шестото издание на Националния форум на дигиталната индустрия в България. Програмата е фокусирана върху най-важните теми в индустрията с участието на топ мениджъри и създатели на компании.
На събитието ще стане ясно и какъв е растежът на онлайн рекламата, какви са тенденциите в маркетинга, кои са най-използваните технологии. А също така как да преодолеем пречките като Ad Blockers и как се прави мобилна търговия. Ще бъдат изнесени данни и за топ 100 рекламодателите в интернет.
Програмата е фокусирана върху най-важните теми в индустрията с участието на топ мениджъри и съдатели на компании. Ето и основните панели в нея: 
 
Какъв е обемът на онлайн рекламата в България за 2015 година? Резултати от проучването AdEx. 
 
Кои са най-големите рекламодатели в интернет? Топ 100 рекламодатели.
 
Какво е бъдещето на монетизацията в медиите?
 
Чуждестранни гости от Crimtan (Мирослав Стейнбах CEO CEE Crimtan), Etarget (Marcel Wass CEO ETARGET), както и Емил Олованов (Co-founder Media Today) ще говорят за една от най-важните тенденции в рекламата. Програматик run 2016 - тенденции в развитието на технологиите, нови интегрирани канали и формати.
 
За бъдещето на пазаруването онлайн. Какво се случва в електронната мобилна търговия?
 
Рекламодатели и агенции ще очертаят какво се крие зад Дигитален маркетинг 2016. 
 
Ще се говори и за големи бази данни. Ще ни научат как да маркетираме в ерата на цифровизация, управление на социалните взаимоотношения (SRM) и много други.
Вижте повече за участниците и купете своя билет тук: http://forum.iabulgaria.bg/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване