03/28/16 05:05
(http://www.klassa.bg/)

Адел оглави британската класация за албуми

 Адел предотврати възможността рок ветераните от групата "Джеймс" да оглавят британската класация за албуми за пръв път от 18 години, съобщи Контактмюзик.

Дискът "25" на изпълнителката на хита "Hello" победи в надпреварата с новия албум "Girl at the End of the World" на бандата от Манчестър и в 12 непоследователни седмици е на първо място в чарта.

Групата "Джеймс" водеше по продажби в началото на седмицата, но впоследствие бе изпреварена от Адел.

"Girl at the End of the World" дебютира на второ място, докато "Purpose" на Джъстин Бийбър слезе на трета позиция. В челната петица са също "I Cry When I Laugh" на Джеф Глин и 17-ият студиен албум на Иги Поп "Post Pop Depression".

Междувременно стана ясно, че "I Took a Pill in Ibiza" на Майк Познър втора поредна седмица е начело в британската класация за сингли. Продадените копия от сингъла са само с няколкостотин повече в сравнение с тези от останалия на второ място "Say You Do" на Сигала с участието на Имани и диджей Фреш. На трето място е бившият водач в класацията, "7 Years" на Лукас Греъм.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване