03/28/16 09:18
(http://radiomilena.com/)

В Бургас Басейновата дирекция „Черноморски район“ ще проведе среща-консултация

На 29 март, от 11ч. в Областна администрация – Бургас, Басейновата дирекция „Черноморски район“ ще проведе среща-консултация. На срещата ще бъдат обсъдени проектите на актуализирания План за управление на речните басейни, План за управление на риска от наводнения  в Черноморски район за басейново управление на водите, както и Програмата от мерки за поддържане или постигане на добро състояние на морската околна среда.

Проектите ще бъдат представени пред областните и общински администрации, „ВиК“- дружества, областната дирекция  „Земеделие”, дирекциите „Пожарна безопасност и защита на населението“, водоползватели, граждански сдружения и неправителствени организации.

Целта на срещата е да бъде постигната по-добра информираност и да бъде предоставена възможност чрез дискусия и обмяна на мнения да се формулират идеи за решаване на регионални проблеми, да се обсъдят възможностите за преодоляването им и да се получат конкретни предложения.

Публикувана на 03/28/16 09:18 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/sgJwS_3iHgU/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване