03/28/16 11:00
(http://pik.bg)

Румънци пласират нафта менте у нас

Румънци пласират нафта менте у нас

С прокурорско постановление за срок до 72 часа вчера е задържан румънски гражданин с инициали П.Ч. на 45 години. Срещу него е образувано бързо производство за измама.

На 26 март към 10.30 часа жител на Кула сигнализирал в полицията, че малко по-рано двама непознати му продали 200 литра жълта течност с мирис на нафта за сумата от 240 лева. По данни на потърпевшия мъжете, които не говорели добре български език, се придвижвали с бял на цвят лек автомобил с румънска регистрация.

След проведено незабавно разследване минути по-късно служителите на реда локализирали колата в района на бензиностанция във Видин. 45-годишният румънец управлявал лекия автомобил „Фолксваген”. В превозното средство униформените открили и иззели сумата от 240 лева, 10 пластмасови бутилки по 10 литра с жълтеникава на цвят течност с мирис на нафта, 7 капсули с оцветител за сладкарски изделия, пластмасова бутилка с червена на цвят течност и спринцовка с червена течност. 
Румънският гражданин е привлечен в качеството му на обвиняем в присъствието на преводач и служебен защитник и е задържан в следствения арест. Автомобилът е конфискуван.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване