05/31/16 21:22
(http://www.klassa.bg/)

Xperia E5 предлага емблематичните дизайн и производителност от Sony, за да направи ежедневието по-приятно

 ·         Предлага висока производителност, супер ефективна процесорна мощ, разширяваща се памет и до два дни живот на батерията1

·         Адаптивната (Responsive) камера на Sony автоматично се приспособява към заобикалящата среда за ясни и ярки снимки всеки път

·         Стилен Sony дизайн с най-достъпния и интуитивен Xperia потребителски интерфейс досега – създаден, за да прави задачите лесни и приятни

Sony Mobile Communications днес представи Xperia E5 – забавен и лесен за използване смартфон с високотехнологичните камера технологии и производителност от Sony на достъпна цена.

 

 “Xperia E5 е устройство без компромиси в смартфон възможностите, които предлага, в този пазарен сегмент“, каза Тсутому Сато, директор Продуктов маркетинг в Sony Mobile Communications. „Това е перфектният телефон за тези, които търсят достъпно устройство, осигуряващо висока производителност, камера технологии и дизайн, присъщи по-често на мобилните устройства от най-висок клас“.

 

Производителност, на която може да се разчита, с три елемента, осигуряващи мощта да правиш много повече – бърз процесор, голям капацитет на паметта и до два дни живот на батерията

 

Основна причина за впечатляващата производителност и мощ на устройството е процесорът MediaTek MT6735. Неговата високо-технологична четириядрена платформа, поддържаща 4G LTE, осигурява внушително и завладяващо мултимедийно, гейминг и мобилно интернет изживяване.

 

Свалянето и съхраняването на съдържание също е направено много лесно с разширяващата се до 200GB с microSD карта памет, предоставяща възможност за съхраняване на важни приложения, музика, снимки и игри.

 

Батерията на Xperia E5 е много издръжлива и можете да я използвате до два дни между зарежданията. Сваляне на приложения, стрийминг на видео и сърфиране в социалните мрежи – правите всичко това без да се налага често да търсите контакт за зареждане.

 

Налично в цветовете графитено черно и бяло, това мощно и многофункционално устройство е с елегантен 8,2мм форм фактор, тежи само 147 г и ляга естествено и удобно в ръката.

 

Красиви снимки всеки път: заснемането на впечатляващи изображения със смартфон е  по-лесно от всякога

 

Xperia E5 не само прави снимането със смартфон лесно, но и 13МР задна и 5МР предна камери разпознават какво и къде заснемате. Автоматичното разпознаване на сцената (Auto Scene Recognition) анализира условията и дали правите снимка на страхотно ястие или селфи, и съответно адаптира настройките за създаването на висококачествени кадри. А с допълнителната опция за HDR вече можете да сте сигурни, че ще разглеждате ясни и завладяващи изображения на 5” HD екран.

 

Лесният „swipe“ контрол на интерфейса на камерата прави преминаването между отделните режими много лесно, а новият бутон „Сподели“ позволява незабавно качване на кадъра в Instagram, Twitter или Facebook само с няколко докосвания.

 

Той просто работи: край на бавните връзки, замръзвания и безкрайното сваляне на файлове

 

Технологията “Smart Cleaner” работи старателно и незабележимо, за да гарантира максимална производителност на Xperia E5 по всяко време, автоматично премахвайки неизползваните процеси и данните от кеша. Резултатът: безпроблемна работа и по-издръжливо устройство.

 

Представени като основна част от портфолиото на Xperia за 2016 г., Xperia Tips са вашият персонален асистент: автоматично се настройват към вашите предпочитания, предоставят подходящи и навременни съвети върху екрана, за да ви помогнат да извлечете максимума от вашия Xperia E5.

 

Обновеното начално меню Въведение в света на Xperia” ви помага да настроите и стартирате устройството за минути със синхронизиране на потребителските профили, безпроблемен пренос на съдържание от предишни устройства и персонализирани препоръки за приложения.

 

Xperia E5 ще бъде пуснат на определени пазари в Европа, Латинска Америка, Близкия изток и Африка в края на юни 2016 г.

 

 

1 Животът на батерията е измерен спрямо профил на употреба на смартфон, дефиниран от Sony Mobile Communications AB през септември 2014 г., който представя активното използване от средностатистически потребител на смартфон, включително, но не само, редица сценарии на употреба (обаждания, изпращане на текстови съобщения, преглеждане на уеб пространството, активност в социалните мрежи, игри, слушане на музика, снимане, разглеждане на снимки, гледане на видео онлайн, видеозапис и преглед на видео).

 

Ралица Захариева, мениджър PR отдел, Broks Vision

zaharieva@broksvision.com/ +359 888 56 30 31

 

За Sony Mobile Communications

Sony Mobile Communications е подразделение на базираната в Токио Sony Corporation – глобален лидер и новатор в областта на аудио, видео, игри, комуникации, ключови устройства и ИТ продукти както за потребителските, така и за професионалните пазари. Със своят разнообразен бизнес в областта на музиката, филмите, компютърните забавления и интернет, Sony има уникалната позиция да бъде водещата компания за електроника и забавления в глобален мащаб. Чрез портфолиото си от смартфони Xperia™, както и иновативните си SmartWear продукти, Sony Mobile Communications предоставя на потребителите най-добрите Sony технологии, висококачествени съдържание и услуги, както и лесни възможности за връзка със света от свързани забавления на Sony. За повече информация посетете: www.sonymobile.com

 

Правни условия

1) Данните и характеристиките могат да варират в зависимост от локалните варианти. 2) Времето за разговори и в режим на готовност зависи от особеностите на мрежата, вида на SIM картата, свързаните аксесоари и различните извършвани дейности като например игри. Съдържанието на комплекта и вариантите на цветовете могат да се различават на различните пазари. Пълният набор от аксесоари може да не е наличен на всеки пазар. 3) Показаните икони са само с илюстративна цел. Началният екран може да изглежда различно на вашия продукт. Някои функции може да не са налични във вашата страна или регион.

Sony е регистрирана търговска марка на Sony Corporation. Xperia е търговска марка или регистрирана търговска марка на Sony Mobile Communications AB.  Всички други търговски марки или регистрирани търговски марки са собственост на съответните им държатели. Допълнителна информация относно търговските марки може да бъде намерена на нашия уебсайт: www.sonymobile.com/global-en/legal/trademarks-and-copyright/

 

 

 

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване