05/31/16 20:56
(http://www.klassa.bg/)

НАТФИЗ „КРЪСТЬО САРАФОВ“ ДИПЛОМИРА АБСОЛВЕНТИТЕ НА ПРОФ. ЖЕНИ ПАШОВА „АКТЬОРСТВО ЗА КУКЛЕН ТЕАТЪР“

  

Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кр. Сарафов“ има удоволствието да Ви покани на тържествената церемония по дипломирането на абсолвентите от Випуск 2016 в специалност  „Актьорство за куклен театър“.

Събитието се посвещава на 140 години от рождението на големия български актьор и педагог Кръстьо Сарафов.

Тържеството ще се състои на 3 юни (петък) от 19.00 часа, в Учебен куклен театър – ул. „Стефан Караджа“, №20.

123 абсолвенти от Випуск 2016 на НАТФИЗ „Кр. Сарафов“– бакалаври и магистри от факултет „Сценични изкуства“ и факултет „Екранни изкуства“ вече получиха своите дипломи преди седмица, на официциална церемония, която се състоя на 20 май.

Поради участие в международния студентски фестивал „METAFORMS“ в Полша, проф. Жени Пашова ще връчи дипломите на своите възпитаници този петък. Тогава ще станат ясни и отличените, като най-талантливи в категории „Актьор за куклен театър“ и „Актриса за куклен театър“.

Наградите „НАЙ – НАЙ – НАЙ“ ще връчат чл. -кор. Пламен Марков и ректора на НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ проф. д-р Станислав Семерджиев.

Заповядайте на дипломирането на Випуск 2016 в специалност  „Актьорство за куклен театър“, за да им пожелаем заедно на добър час и успешен път!

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване