06/01/16 21:23
(http://www.klassa.bg/)

ЕЙ И ЕС подари вълшебно шоу на децата от Гълъбово

 Водена от желанието да направи Международния ден на детето незабравим за децата от Гълъбово, ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“ организира празник с много вълшебства, танци и игри за тях. В тържеството, което се проведе за седма поредна година, взеха участие над 300 деца от 4 детски градини и 3 училища от общината.

Начало на тържеството даде Мариян Томов, Специалист Комуникации в ЕЙ И ЕС България. Той поздрави децата и им пожела да бъдат здрави, любопитни и винаги жадни за нови знания, за да опознават заобикалящия ги свят. Дресура на кученца и гълъби, училище за магьосници, арт работилница, рисуване на лица бяха част от забавленията в програмата. Ивокс Меджик завладя детските сърца с вълнуващи фокуси и огнени номера. Малчуганите показаха танцовите си умения на фона на най-веселите детски песни, пускани от диджей.

Инициативата е част от програмата за корпоративна социална отговорност на ЕЙ И ЕС България, в която до момента са вложени близо 3.3 милиона евро. Основните акценти в нея са подобряване на инфраструктурата, образование и грижа за децата и младежите. Настоящ проект на ЕЙ И ЕС е реновирането на Младежкия център в Гълъбово на стойност 2,2 милиона евро. Очаква се той да функционира изцяло през 2017 г., като ще осигури обществен парк и съоръжения за спортни и културни събития.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване