06/01/16 07:07
(http://www.klassa.bg/)

Плевнелиев получи наградата „Златна ябълка“

 Президентът Росен Плевнелиев бе удостоен с наградата „Златна ябълка“ за последователните му усилия и подкрепа по темите, свързани със защита правата на децата и ранното детско развитие. Това стана на церемония, организирана от Национална мрежа за децата, която връчва отличието на публични личности, обикновени хора и организации, които с работата си са допринесли към подобряване на живота и благосъстоянието на българските хлапета.

“Различен за децата свят не се създава от безразлични хора”, заяви президента, след като получи наградата. По думите му инвестициите в децата са инвестиции в бъдещето и в просперитета на обществото. „В качеството си на държавен глава винаги съм се опитвал да насоча вниманието на институциите към необходимостта да създадем благоприятна среда за развитие на всички български деца, за да могат те да израснат можещи и достойни хора“, каза още Плевнелиев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване