06/02/16 07:54
(http://www.klassa.bg/)

Siemens България представя новите си решения за жилищни и офис сгради

 Направление Сградни технологии на Siemens България представи най-новите си решения за жилищни сгради, по време на втората годишна конференция "Инвестиции и строителство на жилищни сгради", организирана от Градът Медиа Груп през месец май.
Презентацията представи интегрирани решения, които покриват всички нужди, свръзани с управлението на комфорта и сигурността на жилищни сгради, предлагани от един доставчик.
Това са системите за домашна автоматизация KNX и Synco Living, решения за управление на отоплителни инсталации, различни измервателни уреди, системи за пожарна безопасност и системи за сигурност.
Акцентира се и на детайлна информация за всяко едно от решенията – как функционира, от какъв вид устройства може да се управлява, какви са ползите за живущите и за инвеститорите.
Специално внимание в презентацията е отделено и на системите за сигурност, както и на всички останали продукти от портфолиото с решения за жилищни сгради.
Цялата презентация на направление Сградни технологии можете да разгледате тук

Siemens България представи бъдещето на сградния мениджмънт – Desigo CC
[Siemens България]

"Разходите за строителство на една сграда са само 20% от целия жизнен цикъл, а останалите 80% се генерират по време на нейното функциониране. И това не е всичко. Изискванията към сградите ще продължат да се увеличават и в бъдеще и ще изправят пред нови предизвикателства инвеститорите, мениджърите и операторите на сгради". Това заяви инж. Димитър Крушовски от направление Сградни технологии на Siemens България по време на Втората годишна конференция "Инвестиции в офис и корпоративни сгради".

Във фокуса на презентацията на инж. Крушовски бе най-иновативното решение на Siemens в сферата на сградната автоматизация (CA) – Desigo CC. Системата от ново поколение е базирана на изцяло нова софтуерна платформа, която интегрира всички системи в сградата: от сградна автоматизация и енергиен мениджмънт до системите за сигурност и безопасност, като контрол на достъп, видеонаблюдение и пожароизвестяване.
Повече за събитието можете да прочетете тук.

Комби вентили Acvatix – по-малко усилие, по-голяма ефективност
Комби вентилите Acvatix (PICV) спомагат за намаляване консумацията на енергия в сградите, което води до значително редуциране на енергийните разходи Те осигуряват висока ефективност, като предпазват от свръхпотребление крайния потребител. При прецизно управление на температурата комби вентилите подобрявят нивото на комфорт в сградата. Те са лесни за монтаж и въвеждане в експлоатация. Широкият обхват на стойностите за дебити и диференциално налягане прави гамата изключително гъвкава за проектиране.
Повече за комби вентилите можете да прочетете тук.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване