06/02/16 08:24
(http://www.klassa.bg/)

Година след убийството на Георги в Борисовата все още няма обвиняем

 Убиецът на деветокласника Георги Игнатов, намерил смъртта си в Борисовата градина в София, все още не е известен, припомнят от БНТ. 

По непотвърдена информация записът от камера, близо до мястото на трагедията, на която се вижда как едно момче тича, ще бъде изследван с нова технология, за да се идентифицира човекът.

Преди година момиче открива по обяд тялото на 16-годишно момче на пейка в парка.

Разследването е много сериозно и тежко, но засега не е заловен извършителят. Възможно е момчето от камерата да е и основният заподозрян.

Основните версии за убийството са въоръжен грабеж или конфликт при неизяснени обстоятелства.

МВР призовава всеки, който е правил клипче с телефон в деня на убийството в района на БНР, ул. "Драган Цанков" или около метростанция "Васил Левски", да го изпрати до най-близкото полицейско управление или в СДВР.

Възможно е на заден план да има улики, които да помогнат на разследването. Въпросното издирвано момче от камерите може да се окаже основният заподозрян.

Има и разпечатка на издирвания, умоляват се всички, които го разпознаят, да се обадят на полицията. Анонимността им е гарантирана.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване